Onze passie voor zwemmen

lovetoswim is ontstaan uit onze passie voor zwemmen. Dat heerlijke gevoel van een verfrissende duik na een dag hard werken. Of om de dag fris te beginnen. Lekker sportief bezig zijn. Zwemmen is voor iedereen en het is één van de gezondste vormen van beweging. Daarom zijn wij in april 2016 met lovetoswim gestart. Het is ons doel uit te groeien tot een platform voor en door zwemmers, waarmee we uiteindelijk heel Nederland willen stimuleren regelmatig te zwemmen. Wij wonen tenslotte niet voor niets in een waterland.


Tim

Tim is oprichter van lovetoswim. In schoolzwemmen blonk hij niet uit. Uit wanhoop meldden zijn ouders hem aan bij een zwemvereniging. Daar haalde hij in no time zijn A- en B-diploma. Inmiddels zwemt hij daar alweer 29 jaar met veel plezier. De laatste jaren als trimzwemmer in de trimzwemgroep op zaterdagavond.

Daarnaast is hij regelmatig in zwembad 'De Warande' te vinden en doet hij als recreant mee aan diverse evenementen, zoals 200 minuten cup Gorinchem, Langebaan Oosterhout en Triathlon Oud Gastel.

 


Annelieke

Annelieke is mede-oprichtster van lovetoswim en helpt met testen van materialen. Ze is een echte waterrat en zat op jonge leeftijd al bij 3 zwemverenigingen (wedstrijdzwemmen, reddingsbrigade en duiken). Tegenwoordig zwemt ze nog wekelijks bij een trimzwemgroep op zaterdagavond. 

Daarnaast is ze gediplomeerd zwemonderwijzeres, heeft jarenlang zwemles gegeven en in diverse zwembaden gewerkt. Ook neemt ze regelmatig deel aan zwemevenementen.

© 2016 - 2024 lovetoswim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel