home    |    meer inspiratie    |    shop

Nieuw X-Metric Fit ®

Tijdens de international sportbeurs ISPO in München hebben wij De X-Metric Fit ® gespot. Eén van de eerste serieuze wearables voor in het zwembad. Je bevestigt de X-Metric Fit eenvoudig op de achterzijde van je zwemcap. Vervolgens houdt de X-Metric Fit ® automatisch bij hoeveel baantjes jij gezwommen hebt, in welke slag, hoe snel etc. Thuis kun je de data van jouw training uitlezen op de computer. Zo kun je jouw prestaties bijhouden en weergeven in mooie grafieken en tabellen. Je kunt de data zelfs delen met je vrienden via social media platformen als Twitter en Facebook. 

Doordat de X-Metric Fit ® achterop je zwemcap zit, merk je er niets van tijdens het zwemmen.  

Daarnaast is de X-Metric Fit ® een soort van virtuele coach. Je kunt de X-Metric Fit ® zo instellen dat deze audio-feedback geeft tijdens het zwemmen, zo weet jij hoeveel baantjes je gezwommen hebt en het geeft je een gevoel van de timing. De X-Metric Fit ® motiveert om lekker door te zwemmen of helpt je op het juiste tempo te trainen als je een specifiek trainingsprogramma volgt. 

De X-Metric Fit ® registreert de volgende gegevens: totale duur van de training, tijd per baantje, aantal banen, rusttijden, tussentijden, tempo, snelheid, aantal slagen en verbrande calorieën. De X-Metric Fit ® detecteert zelf de slag waarin jij zwemt.

De X-Metric Fit ®, van € 199.95, is één van de eerste serieuze wearables voor in het zwembad. Als je van zwemmen en moderne snufjes houdt dan is de X-Metric Fit ® zeker een wearable om uit te proberen. Dat is iets wat wij binnenkort gaan doen. Een uitgebreide review volgt, zodra ons exemplaar binnen is en wij het uitgebreid getest hebben. Wij verwachten ons exemplaar medio april.

Klik hier als je door ons op de hoogte gehouden wilt worden over X-Metric Fit ®. 

 

home    |    meer inspiratie    |    shop

© 2016 - 2024 lovetoswim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel