Welkom op onze inspiratie pagina! Hieronder vind je leuke en interessante blogberichten voor alle sportieve zwemmers van Nederland. Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op zwemgebied. Op onze websiteblog en Facebookpagina schrijven wij over verschillende producttests, handige training tips, de nieuwste materialen en nog veel meer. #inspiratie

Volg ons op Facebook en je bent altijd als eerste op de hoogte!


Hoeveel banen zwem jij in 12 minuten?

Doe de zwemcoopertest en kijk hoe het met jouw zwemconditie staat. 
Lees verder.... 
 

 


Wel of niet eten voor het zwemmen?

Een lekker, gezond en eenvoudig recept van diëtiste Ineke van der Meer van Diëtist Breda voor voor het zwemmen of vlak daarna. 
Lees verder.... 

 


Zwembril op sterkte (uitgelicht)

Om meer te weten te komen over onze zwembril op sterkte zijn wij op bezoek gegaan bij Arjan van den Beukel van Loonen Brillenmakers in Oosterhout.
Lees verder....

 


Zwemtest My Swim Coach

Deze zwemtest ligt aan de basis van het 'Lane One' trainingsconcept van My Swim Coach. Dit trainingsconcept heeft haar naam te danken aan de legendarische baan 1 van het Aquatics High Performance Center in Keulen.
Lees verder....
 


Training voor twee

Zwemmen, een sport voor solisten? Jij als zwemmer weet natuurlijk wel beter. Oké in het water sta je er meestal alleen voor, maar hierbij een training voor twee!
Lees verder....
 


Caloriecalculator zwemmen

Hoeveel calorieëm verbrand je met zwemmen? Dat hangt er maar net vanaf welke slag je zwemt, hoe intensief etc. Met de caloriecalculator van lovetoswim.nl bereken je eenvoudig hoeveel calorieen jij verbrandt!
Lees verder....


Leestip: Beweeg! van Arie Boomsma

In Beweeg! behandelt Arie Boomsma de meest gehoorde excuses die mensen hebben om niet in beweging te komen. #GeenExcuus #Inspiratie. 
Lees verder....
 


Een HIIT-workout voor in het zwembad

HIIT staat voor 'high intensity interval training'. Een workout waarbij je maximale inspanning afwisselt met relatieve rust. Ideaal als je wilt afvallen en leuk als afwisseling op het zwemmen van je baantjes.
Lees verder....
 


Getest; bril + cap voor buiten

De eerste zonnestralen zijn een feit. Binnenkort kunnen we weer naar buiten :) Een beetje fris was het wel.. maar wij hebben alvast de Fashy Osprey en Fashy Thermo getest.
Lees verder....

 


Nieuw gespot X-Metric Fit ®

 

Tijdens de international sportbeurs ISPO in München hebben wij De X-Metric Fit ® gespot. Eén van de eerste serieuze wearables voor in het zwembad. 
Lees verder...

 


Zwemweekend Italië

Van 30 augustus t/m 1 september organiseert lovetoswim.nl samen met SportsTribe een zwemweekend naar de mooiste meren in Noord-Italië. Zwem jij met ons mee?
Lees verder....

 

© 2016 - 2024 lovetoswim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel