Alle informatie rondom bestellen handig op een rijtje.

Hier hebben wij alle relevante informatie rondom bestellen uit onze lovetoswim-shop op een rijtje gezet.

Levertijd    |    Verzending    |    Betalen    |    Afhalen    |    Retourneren

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op. Wij helpen graag.

1. Levertijd


Alle artikelen worden direct uit voorraad geleverd tenzij anders aangegeven staat. Je hoeft niet te wachten op een artikel dat eerst van een leverancier moet komen. Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan laten wij dat uiterlijk binnen 24 uur weten. In de meeste gevallen zullen we dit sneller doen. We zullen in onderling overleg kijken of je wilt wachten. Anders ontvang je direct jouw betaling terug. 


Op werkdagen bieden wij bestellingen binnen 24 uur aan bij de verzender van jouw keuze. Standaard worden al onze artikelen verstuurd via POSTNL.

Nadat wij het artikel aangeboden hebben bij POSTNL duurt het gemiddeld één tot twee werkdagen. POSTNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. Je ontvangt jouw bestelling in het beste geval de volgende bezorgdag, uiterlijk één tot twee bezorgdagen later.  

Mocht je jouw bestelling op een ander moment willen ontvangen dan kan dat ook. Dit kun je aangeven in het opmerkingenveld tijdens het afronden van de bestelling.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen een bestelling bij ons in Geertruidenberg (Noord-Brabant) af te halen. Je ontvangt bericht zodra de bestelling gereed ligt. Ook dit is binnen 24 uur en in de meeste gevallen eerder.

terug naar boven

2. Verzending


Bestellingen vanaf € 15,- worden gratis verzonden met POSTNL. Voor bestellingen onder € 15,- zijn de verzendkosten € 1,99. In de praktijk betekent dit dat bijna al onze artikelen gratis verzonden worden. Gratis verzending geldt sowieso voor alle badpakken, zwembroeken, zwembrillen en trainingsmaterialen. Alleen enkele accessoires en zwemcaps vallen onder de grens van € 15,-. Bij de artikelen waar dit van toepassing is staat dit duidelijk aangegeven.


Dankzij onze flexibele bezorgopties hoef jij niet thuis te zijn om jouw bestelling in ontvangst te nemen. De meeste artikelen passen door de brievenbus. Deze worden verstuurd als brievenbuspakketje. Uitzonderingen hierop zijn de meeste zwembrillen en trainingsmaterialen. Deze artikelen passen niet door de brievenbus en worden als pakketpost verstuurd. Dit kan naar ieder gewenst adres in Nederland.


Standaard leveren wij binnen Nederland, maar neem gerust contact op voor een voorstel op maat voor levering buiten Nederland. Samen bekijken wij wat de beste optie is voor jouw situatie en de eventueel bijkomende verzendkosten.

terug naar boven

3. Betalen


Veilig betalen doe je tijdens de laatste stap van het bestelproces met iDEAL. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van één van de grootste payment service providers voor webshops in Nederland (Mollie), zodat de veiligheid van betalingen gegarandeerd is. Na afronding van de iDEAL betaling wordt een bestelling direct door ons in behandeling genomen. 

Mocht je het orderbedrag liever overmaken dan kan dat. Je kunt het totaalbedrag onder vermelding van jouw ordernummer overmaken naar NL35RABO0304224987 ten name van lovetoswim. Na ontvangst van de betaling zullen wij jouw bestelling direct in behandeling nemen. 

Mocht je ervoor kiezen een bestelling af te halen bij ons in Geertruidenberg (Noord-Brabant) dan kun je contant betalen.

terug naar boven

4. Afhalen


Je kunt ervoor kiezen om een bestelling af te halen en contant te betalen. Zodra de producten gereed liggen nemen wij contact op om een afhaalafspraak te maken. Gewoonlijk kan dit binnen 24 uur. In de meeste gevallen zelfs eerder. Het afhaaladres is Walgang 35, 4931 DH in Geertruidenberg (Noord-Brabant).

terug naar boven

5. Retourneren


Je kunt een bestelling of deel daarvan zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen gratis retourneren. Om gebruik te maken van de gratis retourservice neem je contact met ons op. Wij maken een retourlabel aan waarmee je het artikel terug kunt sturen. Als wij het hebben ontvangen, wordt de betaling (inclusief eventueel betaalde verzendkosten voor de heenzending) teruggestort op jouw rekening.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen een artikel te retourneren zonder gebruik te maken van onze gratis retourservice. In dat geval worden de kosten van de retourzending niet vergoed.

Wij gaan er vanuit dat het artikel in ongebruikte en originele staat is, en dat maatlabels bevestigd zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, kunnen wij besluiten de betaling niet of deels te restitueren. Vanzelfsprekend kun je door jou bestelde artikelen passen zoals je dat in een winkel ook kan doen.

Mocht je een deel van een zending retourneren waarover je verzendkosten hebt betaald, dan ontvang je de betaalde verzendkosten niet retour voor de gehouden artikelen.

terug naar boven

© 2016 - 2024 lovetoswim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel