home    |    meer inspiratie    |    shop

Uitgelicht: Zwembril op sterkte

Voor veel zwemmers is de zwembril op sterkte nog een onbekend begrip. Reden genoeg om meer te weten te komen over onze zwembril op sterkte! Daarom zijn bij Loonen Brillenmakers in Oosterhout op bezoek gegaan. Het prachtige pand alleen al was het bezoek aan deze winkel meer dan waard.

 

 

 

 

 

 

Zwemmen met je bril of lenzen?
Je kunt zwemmen met bril of lenzen, aldus Arjan van den Beukel. Chloorwater tast echter het montuur van een bril aan. Het is dus zonde om met een nieuwe bril te gaan zwemmen. Die wordt er niet mooier van. Als je zwemt met zachte lenzen, loop je meer risico op het krijgen van een ontsteking of infectie aan het oog. Zachte lenzen werken namelijk als een soort spons die bacteriën en andere ziekmakers aantrekt. Bij harde lenzen is dit risico kleiner, alleen verlies je die weer sneller tijdens het zwemmen. En iedereen met lenzen weet dat zoeken naar een lens in een zwembad synoniem staat voor het zoeken naar een speld in een hooiberg.

Zwembril op sterkte is de oplossing
Een zwembril op sterkte is voor veel zwemmers een goede uitkomst! Je ervaart het gemak van de zwembril doordat er geen water in je ogen komt en tegelijkertijd zie je alles super scherp. Voor iedere sterkte is er een passende zwembril. De zwembrillen op sterkte van lovetoswim kosten €29,95. Je kunt kiezen uit glazen met dezelfde sterkte of uit glazen met verschillende sterktes.

Ook zijn er zwembrillen op maat. Deze lenzen worden dan volledig afgestemd op jouw ogen. Voor een zwembril op maat kun je terecht bij Loonen Brillenmakers. Deze brillen kosten tussen de €80,- en €240,-. De prijs is afhankelijk van hoe specifiek de zwembril gemaakt moet worden. Alles is mogelijk; alle sterktes, cilinder, getinte glazen, gepolariseerde lenzen en zelfs lenzen met prisma. Voor meer informatie over een zwembril op maat kun je contact met ons opnemen of rechtstreeks met Loonen Brillenmakers: 0162-454639 | www.loonenbrillenmakers.nl | Arendstraat 37, 4901 JJ Oosterhout.

De zwembrillen op sterkte van lovetoswim vind je hier.

Er zijn ook duikbrillen op sterkte. Meer over het verschil tussen een duikbril en een zwembril op sterkte lees je hier!

home    |    meer inspiratie    |    shop

 • Op sterkte

  Kinderzwembril op sterkte
  Kinderzwembril op sterkte

  Kinderzwembril op sterkte. Verkrijgbaar van -6.0 t/m +8.0. De oplossing voor brildragende kinderen. Voor een onbelemmerd zicht. Zowel boven als onderwater.

  € 36,00
 • Op sterkte

  Zwembril op sterkte
  Zwembril op sterkte

  Zwembril op sterkte. Verkrijgbaar van -10.0 t/m +8.0. Combineren van 2 verschillende sterktes in één bril mogelijk. De oplossing voor bril- en lensdragende zwemmers en dat voor de prijs van een gewone zwembril.

  € 38,00
 • Op sterkte

  Snorkelbril op sterkte
  Snorkelbril op sterkte

  Duikbril / Snorkelmasker op sterkte. Verkrijgbaar van -2.0 t/m -7.0. De oplossing voor bril- en lensdragende zwemmers en dat voor de prijs van een gewone duikbril / snorkelmasker.

  € 79,00
© 2016 - 2024 lovetoswim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel