Op sterkte

Speedo zwembril op sterkte

Artikelnummer: OPT11
Artikel 9 van 12
€ 56,00 (inclusief btw)

Speedo zwembril op sterkte


Bekijk dit product op onze nieuwe website:
https://eyeswim.nl/product/speedo-zwembril-op-sterkte/


  • Verkrijgbaar in sterktes van -1.5 t/m -8.0.
  • Verschillende sterktes voor rechts en links mogelijk.
  • Gratis verzending / Gratis retour.

Zwembril op sterkte = de oplossing
Een zwembril met lenzen op standaard sterkte is de oplossing voor bril- en lensdragende zwemmers en dat voor de prijs van een gewone zwembril. Ideaal voor de (sportieve) banenzwemmer. 

Kies zelf jouw sterktes voor links en rechts (verschillende sterktes mogelijk)
Verkrijgbaar in sterktes van min -1.5 t/m -8.0, waarbij je verschillende sterktes voor links en rechts kunt kiezen. Dit kunnen 2 dezelfde sterktes zijn, maar je kunt ook eencombinatie van twee verschillende sterktes maken. Twijfel je over de juiste sterkte? Dan is het advies af te ronden naar de dichstbijzinde standaard sterkte. Moet je voor beide ogen afronden, rond dan voor beide ogen dezelfde kant op af.

Zwembril met cilinder
Heb je ook een cilinder, vaak aangegeven met een C op het brilrecept, deel dan de cilinder door twee en tel die op bij de basissterkte. Heb je bijvoorbeeld -6,5 met een cilinder van -0,75 dan kom je uit bij een lens van -7,0 (-6,5 + de helft van  0,75 = -6,875 > afgerond naar de dichtsbijzijnde standaardsterkte is dit -7,0). 

Mocht je twijfelen over de juiste sterkte of advies willen, neem gerust contact op. Het handigst is het als je ons dan even een kopie van je brilrecept appt. Dan kunnen wij je exact informeren over de mogelijkheden.

Speedo Kwaliteit
Speedo is het merk met dito kwaliteit.

Levering direct uit voorraad
Alle sterktes worden uit voorraad geleverd. Jouw bestelling wordt verzonden via POSTNL en gaat binnen 24 uur op de post. Je hebt de bril dus met één tot twee bezorgdagen in huis. POSTNL bezorgt briefpost van dinsddag t/m zaterdag. De bril wordt verzonden als brievenbuspakketje. Je hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst. 

Vragen?
Bel 0162-785454 | Whats-app 0646617169 | Mail info@lovetoswim.nl | Wij helpen graag!

© 2016 - 2024 lovetoswim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel