Op sterkte

Zwembril op sterkte FINA APPROVED

Artikelnummer: OPT9
Artikel 7 van 12
€ 48,00 (inclusief btw)

FINA-approved zwembril op sterkte


Bekijk dit product op onze nieuwe website:
https://eyeswim.nl/product/zwembril-op-sterkte-fina-approved/


  • Verkrijgbaar in sterktes van -1.0 t/m -9.0 en +0.5 t/m +3.0
  • Verschillende sterktes voor rechts en links mogelijk.
  • Gratis verzending / Gratis retour.

De oplossing voor bril- en lensdragende zwemmers
Een zwembril met lenzen op standaard sterkte is de oplossing voor bril- en lensdragende zwemmers en dat voor de prijs van een gewone zwembril.

Ideaal model voor de competitieve zwemmer
Dit model is speciaal ontworpen voor de competitieve zwemmer. Het low-profile design zorgt voor maximale glij-efficiency en minimale weerstand in het water. De laag-profiel lensseal en het dubbele bandje zorgen ervoor dat de bril op zijn plek blijft zitten tijdens de wedstrijd. De lenzen zijn voorzien van anti-fog coating en uv-protectie.

Deze zwembril is gecertificeerd door de FINA (FINA approved) en is daarmee toegestaan bij officiele wedstrijden.

Pasvorm
De bril is te stellen met de bandjes en er worden 3 verschillende maten neusbrug bijgeleverd. De eraring is dat de bril hiermee vrij universeel is. Mocht de bril onverhoopt toch niet goed zitten, dan mag hij gratis retour.

Kies zelf jouw sterktes voor links en rechts (verschillende sterktes mogelijk)
Verkrijgbaar in sterktes van min -1.0 t/m -9.0 en +0.5 t/m +3.0, waarbij je verschillende sterktes voor links en rechts kunt kiezen. Voor het bepalen van de juiste sterkte kijk je naar de sferische sterkte op je brilrecept. Vaak aan gegeven met een S, SPH of sfer. Zit je tussen 2 sterktes in dan rond naar beneden af naar de dichstbijzinde standaard sterkte. 

Heb je ook een cilinder? Vaak aangegeven met een C, cyl of cilindervormig symbool op het brilrecept, deel die dan door twee en tel die op bij je basissterkte als je een min-sterkte hebt of haal hem van de basis-sterkte af als je een plus-sterkte hebt. Bijvoorbeeld: -6,5 met een cilinder van -1,50 wordt standaardsterkte -7,0 (-6,5 + de helft van 1.5 = -7.25 = afgerond naar de dichtsbijzijnde standaardsterkte -7,0). Als het in dit vooorbeeld +6.50 was geweest met een cilinder van -1.0 dan was je op +6.0 uitgekomen (+6.5 - 0.5 = +6.0)

Twijfel je over de juiste sterkte of wil je advies, neem dan gerust contact op. Het handigst is het als je ons dan even een kopie van je brilrecept mailt of appt. Dan kunnen wij je exact informeren over de mogelijkheden.

Levering direct uit voorraad
Alle sterktes worden direct uit voorraad geleverd. Jouw bestelling wordt verzonden met  POSTNL en gaat binnen 24 uur op de post. Je hebt de bril dus met één tot twee bezorgdagen in huis. De bril wordt verzonden als brievenbuspakketje. Je hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst. POSTNL bezorgt briefpost van dinsddag t/m zaterdag. 

Vragen?
Bel 0162-785454 | Whats-app 0646617169 | Mail info@lovetoswim.nl | Wij helpen graag!
(omdat we vaak in het zwembad te vinden zijn, contacteer je ons het beste mobiel)

© 2016 - 2024 lovetoswim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel