De verschillende types.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende types die wij voeren. In onze keuzewijzer klik je eenvoudig naar het badpak dat bij jou past. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op. Wij helpen graag.

    

  

Power back
Een 'power back' heeft een kleine ovale uitsnede aan de achterkant. Dit zorgt voor meer compressie, waardoor het badpak extra ondersteuning aan jouw lichaam biedt. De schouderbanden zijn ontworpen volgens hetzelfde principe; ondersteuning voor jouw schouderbladen zonder dat dit ten koste gaat van jouw bewegingsvrijheid. Een 'power back' biedt maximale ondersteuning en ideaal voor trainingen.

Comfort back
Een 'comfort back' is een badpak met een comfortabele rug. De achterzijde van het badpak is voorzien van een ovale uitsnede die niet al te laag is uitgesneden, zodat het badpak nog voldoende ondersteuning aan de voorzijde (buik) biedt. Het gekruiste ontwerp van de schouderbanden biedt de schouders bewegingsvrijheid. Een 'comfort back' is een comfortabel badpak en ideaal voor trainingen.

Competition back
Een 'competition back' heeft een lage uitsnede en een V-ontwerp van de schouderbanden. Dit zorgt voor een optimale waterstroom over de rug. Hierdoor biedt het badpak een minimum aan weerstand en een maximum aan bewegingsvrijheid. Een 'competition back' wordt gebruikt voor trainingen en is uitermate geschikt voor wedstrijden.

Neck to Knee
Een 'neck to knee' is een badpak dat doorloopt tot net boven de knie. Hierdoor biedt het badpak meer ondersteuning aan de bovenbenen en verhult de intieme zones beter. Een 'neck to knee' is een uitermate geschikt alternatief voor een traditioneel badpak.

© 2016 - 2024 lovetoswim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel